Til hygiejniske applikationer - ny hjulserie POBS

Selv i et fugtigt miljø, en ren løsning

Hvad enten i bagerier, slagterforretninger, madtransport eller i storkøkkener - hele fødevareindustrien, hygiejne er altafgørende.

grosskueche Her kommer generelt hårde plasthjul til anvendelse for at opfylde de høje hygiejniske krav. Rullerne må hverken efterlade spor på gulvene, eller være angribelig over for vand i det mest fugtige miljø. Ulempen ved plastikhjul er den tydelige rullestøj og manglende afdæmpning af det transporterede materiale.

Det er her polyuretanbanebelægninger har deres styrker: Lydløs drift, underlagsbeskyttende, en fremragende rullemodstand og en meget høj betjeningskomfort. På grund af manglende hydrolysestabilitet kunne disse hjulserier generelt ikke bruges i fødevareindustrien. Ved konstant kontakt med vand, vil hjulene korroderer over tid og smudspartiklerne, der opstår, påvirker produktionsmiljøet.

POBS-Lenkrolle Med den nye hjulserie POBS kombinerer Blickle nu de positive egenskaber ved højkvalitets polyuretan slidbaner med høje hygiejnekrav. POBS seriens slidbane af består af den specielt udviklede, reaktionsstøbte Premium-Polyuretan Blickle Besthane Soft og er hundrede procent hydrolysestabil og korrosionsbestandig. Også mod mange aggressive kemikalier viser materialet sig at være ekstremt robust. Hjulene er også velegnet til en høj dynamisk belastning og er egnede til løftekapaciteter op til 500 kg. Den tykke og bløde støbte slidbane sikrer en behagelig og rolig kørsel og efterlader ikke mærker eller pletter på underlaget. Hjulserien kan problemløst anvendes ved temperaturer fra -25 til +70 grader Celsius.

Kabinettet for de undertegnede styreruller og faste ruller i denne serie består af højkvalitets rustfrit chrom-nikkel-stål og er således også optimalt tilpasset til de fugtige miljøer.

Eftersom denne nyskabelse allerede er blevet bevist i mange kundeprojekter, er hjulserien nu inkluderet i Blickle’s standardprogram.