Sølvmedalje forsvaret af EcoVadis

Blickle belønnes for tredje gang af EcoVadis for bæredygtigt entreprenørskab

På trods af betydeligt strengere vurderingskriterier er den globalt aktive hjulproducent Blickle endnu en gang blevet tildelt sølvmedaljen i 2023. Sølvmedalje fra den internationale vurderingsplatform EcoVadis.

Siden grundlæggelsen i 2007 er EcoVadis blevet verdens største og mest pålidelige udbyder af vurderinger af virksomheders bæredygtighed. Mere end 100.000 vurderede virksomheder tilhører det internationale EcoVadis-netværk. Bæredygtighedsrangeringen undersøger produktions- og forsyningskæder med hensyn til bæredygtighed. Vurderingen er baseret på de fire kriterier miljø, etik, arbejdstagerrettigheder og menneskerettigheder samt bæredygtige indkøb.

Blickle Räder+Rollen GmbH u.Co.KG blev igen tildelt sølvmedaljen i 2023 på trods af strengere evalueringskriterier. Dette var kun muligt på grund af yderligere forbedringer på de vurderede områder sammenlignet med 2021.

Hjulproducenten fra Rosenfeld er blandt de 14 procent bedste af de virksomheder, der blev evalueret i 2023. I sin branche er Blickle endda repræsenteret blandt de øverste 6 procent.

For ledelsen er det endnu en bekræftelse på, at investeringerne i ressourcebesparende produktion og påtagelsen af socialt ansvar virker, og at virksomheden er på rette vej. Det er en bekræftelse på, at investeringerne i ressourcebesparende produktion og det sociale ansvar virker, og at virksomheden er på rette vej.