Blickles nye oplevelsescenter åbner

Nyt, unikt testcenter for hjul giver kunderne mulighed for at opleve Blickles produkter

Den officielle indvielse af den nye Blickle-administrationsbygning markerede også åbningen af Blickle Experience Center.

Blickle Experience Center er det mest moderne testcenter for hjul i verden og giver kunderne mulighed for at teste og sammenligne Blickle-produkter i dybden og objektivt måle forskellige parametre. På en kørebane med en trinløs, justerbar rampe og udskiftelige overflader kan en lang række forskellige driftsforhold simuleres realistisk. På den måde kan forskellige forhold simuleres realistisk. Ved hjælp af præcis sensorteknologi registreres eksempelvis den krævede indsats, støjniveauet og rullemodstandsværdierne under skub eller træk og det hele visualiseres eller registreres live på skærme.

Den subjektive følelse under testkørslerne suppleres således af reelle måleresultater.

Der er i alt 16 forskellige testvogne til rådighed, som er udstyret med forskellige hjul, bremser og elektriske startsystemer (ErgoMove). Selvfølgelig kan kundespecifikke krav også kortlægges og simuleres som et testscenarie.

For kunder fra hele verden giver Blickle Experience Center således mulighed for at sikre investeringsbeslutninger i forbindelse med mobilitet. Sammen med Blickles førende eksperter inden for hjul udvikles optimale løsninger med hensyn til ergonomi og effektivitet.

Derudover bruges Blickle Experience Center til systematisk træning af Blickle-konsulenter i ind- og udland. Blickles team af undervisere understøttes af den nyeste teknologi.

Med Blickle Experience Center udvider Blickle sin service inden for hjul yderligere og bringer nu yderligere retfærdighed til sit visionære krav om "To be the best wheel and castor manufacturer to work with".