Tilbageblik på året der gik

Året 2023 set i Blickle perspektiv

Året 2023 markerer på mange måder et begivenhedsrigt år for Blickle-koncernen. Indvielsen af den nye 24.000 kvadratmeter store produktionsbygning til polyuretanhjul og den nye Blickle-administrationsbygning, inklusive Blickle Experience Centre, var vigtige milepæle i virksomhedens 70-årige historie. Med den vellykkede gennemførelse af disse banebrydende projekter er Blickle optimalt rustet til fremtidens udfordringer.

På trods af sin verdensførende position inden for hjulindustrien og sin globale tilstedeværelse stod Blickle-koncernen over for udfordringerne i et krævende økonomisk miljø i 2023. Den økonomiske vækst var svag i mange europæiske lande, hvilket også havde en negativ indvirkning på efterspørgslen i hjulindustrien. Konflikterne i Ukraine og Mellemøsten, den høje inflation, manglen på kvalificeret arbejdskraft og en svag global økonomi påvirkede også Blickle Groups vækst.

Ikke desto mindre kan vi være tilfredse med den overordnede udvikling, da Blickle Group var i stand til at fastholde og yderligere udbygge sin position som global markedsleder inden for hjulindustrien på trods af disse ugunstige omstændigheder. Blickle står over for en lang række udfordringer og udvikler sig konstant takket være forskellige optimerings- og digitaliseringsprojekter samt et stort antal innovative produktudviklinger for at forblive på forkant, selv i et vanskeligt markedsmiljø.