Vi sætter service og vores kunder i højsædet.

Vi er der for dig.

Vi hjælper dig med at vælge det rigtige produkt ved at levere tekniske oplysninger på vores websted eller besøge dig med henblik på en vurdering af situationen. Vi bruger en bred vifte af kommunikationskanaler og kontaktpunkter for at yde den assistance, du har brug for. Personlige kontaktpartnere, et omfattende produktkatalog, brochurer, der omhandler specifikke områder, og tekniske CAD-filer – vi leverer ekspertservice og -rådgivning.

Kontaktoplysninger Tyskland

Kontaktoplysninger internationalt

Hjulguide

Hvad er forskellen mellem et bremsesystem "for" og "bag"? Hvad er forskellen mellem elektrisk ledende og antistatiske hjul?Hvilken virkning har varme og kulde på belastningsevne?
Vores online-guide indeholder svarene på alle disse spørgsmål og mange andre.

Downloads

Leder du efter CAD-filer til vores hjul og ruller, så du kan integrere dem i din designproces? Eller leder du måske efter flere oplysninger om en specifik produktkategori? Måske leder du efter det seneste pressekit eller oplysninger om de certifikater, som Blickle er indehaver af og som demonstrerer virksomhedens bestræbelser på at opnå fremragende kvalitet på forskellige områder? Alle disse oplysninger er tilgængelige fra vores downloadcenter.

Blickles CAD-download

CAD-downloads

Download CAD-filer i forskellige formater hurtigt, nemt og gratis!
Blickle-brochurer download

Brochurer

Gå ind her for at få adgang til alle vores brochurer om virksomheden, produkterne og om at arbejde hos Blickle.

Download katalogafsnit Blickle

Katalogafsnit

Download enkelte afsnit af kataloget med mere end 30.000 elementer i PDF-format.
Download certifikater

Certifikater

Download vores kvalitets-, miljø- og energicertifikater herfra.

For leverandører

Er du interesseret i at arbejde sammen med Blickle som leverandør? Klik på linket herunder for at få mere at vide om vores indkøbsfilosofi og vores betingelser for indkøb. Vores indkøbsteam ser frem til dit opkald.