Blickle Academy

Under sloganet "Moving Forward" offentliggør Blickle nu grundlæggelsen af Blickle Academy.

Alle Blickle-koncernens tiltag med henblik på medarbejderudvikling og efteruddannelse vil i fremtiden blive samlet i Blickle Academy. Blickle Academy vil fungere som den primære uddannelsesudbyder for alle Blickle-medarbejdere og vores internationale salgspartnere.

I de kommende måneder og år udvides Blickle Academy, og udvalget af tilgængelige kurser og tiltagene med henblik på individuel efteruddannelse udvikles trinvist.

Udover kursus- og seminarlokalerne og vores Blickle Experience Center i den nye administrationsbygning får Blickle Academy yderligere plads i det tidligere receptionsområde i starten af 2024. Dette vil omfatte lokaler til udfoldelse af kreativitet samt kursus- og seminarlokaler til fysisk undervisning, videomøder, webbaseret undervisning og fokuseret læring.

Formålet med Blickle Academy er at dygtiggøre vores medarbejdere – og hermed vores virksomhed – under mottoet "Moving Forward". Som altid retter vi blikket mod Blickles vision for at få inspiration: At være den bedste hjulproducent at arbejde sammen med.

Du kan finde flere oplysninger om vores mål og emneområder ved at downloade vores PDF-brochure om Blickle Academy her.