KS Gruppen A/S som arbejdsgiver

Sådan er det at arbejde hos KS Gruppen A/S

KS Gruppen A/S er Blickles distributør i Danmark, og har været det siden 1973. Hos KS Gruppen A/S lever vi af at sælge hjul, intern transportmateriel, ergonomi og indretning. Vi har en af verdens største hjulproducenter, Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG, som både medejer og leverandør. Det betyder, at vi fra vores kontor i Aalborg har adgang til omkring 1.300 kolleger rundt om i verden, som vi kan sparre med, når vi skal finde den rigtige løsning til vores kunder. Både KS Gruppen A/S og Blicke Räder+Rollen GmbH u. Co. KG er familiedrevne virksomheder med mange års erfaring. Vi tilbyder et trygt og langsigtet job hos KS Gruppen A/S.

Vi klæder dig på til jobbet

Når du starter hos KS Gruppen A/S, får du en grundig onboarding på først vores kontor i Aalborg, hvor du lærer om virksomheden, vores produkter samt bliver introduceret til dine nye kolleger. Herefter får du 3 ugers grundig produkttræning i Tyskland, hvor du hos Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG lærer alt, hvad der er at lære om hjul.

Et godt sted at arbejde

For at skabe et godt arbejdsmiljø tilbyder vi en moderne og ergonomisk arbejdsplads, hvor der er plads til det kollegiale fællesskab. Vi arbejder som et hold, og vi har en lang række personaletilbud, som bidrager til at skabe en god arbejdsplads.

Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG

Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG er en global aktør. De har 21 salgskontorer rundt om i verden, og er repræsenteret med distributører i mere end 120 lande.

Dine fordele som medarbejder hos KS Gruppen A/S

  • Langsigtet ansættelsesforhold
  • Godt arbejdsmiljø
  • Great Place to Work certificering (2022)
  • Fleksibilitet der sikrer god Work / Life Balance
  • Stor kunde- og leverandørkontakt
  • Kort fra tanke til handling
  • Familie- og holdånd