Revolutionerende mobilitet for aluminiumsprofilsystemer

De nye aluminiumsprofilruller fra Blickle er fleksible, alsidige og nemme at bruge

Aluminiumsprofilsystemer er blevet uundværlige i moderne maskin-, anlægs- og udstyrskonstruktion. Blickle har nu udviklet aluminiumprofilruller, der tager disse systemer til et nyt niveau med hensyn til mobilitet. Den helt nye serie af aluminiumprofilruller fra Blickle sætter nye standarder for fleksibilitet, alsidighed og brugervenlighed.

Blickles ingeniører har udviklet et omfattende standardprogram af aluminiumprofilruller, der dækker et næsten uendeligt udvalg af anvendelsesmuligheder. Kernen i denne udvikling er to specialdesignede monteringsplader, der sikrer næsten universel tilpasning til enhver profil. Dette innovative design er indbegrebet af enkelhed og funktionalitet. Standardsortimentet omfatter forskellige industrihjul såsom faste hjul eller drejelige hjul med eller uden bremse.

Blickle præsenterer desuden løsninger til miljøer, hvor elektrostatisk opladning skal undgås. De elektrisk ledende aluminiumprofilruller garanterer ikke kun maksimal sikkerhed under transport, men sætter også nye standarder med hensyn til pålidelighed.