Om Blickle

En familievirksomhed siden 1953

Vi er vokset fra et lille firma til at blive en af verdens førende producenter af hjul. Siden 1953 har vores mål været at udvikle de bedste hjul til ethvert anvendelsesformål. Vi anstrenger os for at opnå dette med udgangspunkt i vores gode ideer, tilgang til innovation og vores ekspertise inden for materialer og teknologi. Blickle kombinerer tradition med nytænkning. Som familievirksomhed er det en global aktør, som ikke har glemt sine rødder.

Global tilstedeværelse

Blickle sætter verden i bevægelse. Blickle sætter standarden for hurtigt, effektiv service, med global dækning. Vi er der for dig.

Made by Blickle

Vi fremstiller og udvikler alt fra bunden af. Det giver os fuldstændig kontrol over kvalitet og leveringsdatoer. Det giver os endvidere mulighed for at reagere hurtigt og fleksibelt på kunde- og markedsbehov og samtidig bruge miljøvenlige fremstillingsprocesser. Nøglen til vores succes: Fremstillet af Blickle.

Polyurethanstøbning 

Why Blickle

Hvis man vil være førende på markedet, skal man hele tiden blive bedre. Vi vil være bedst. For dig. For din succes. Som løsningspartner og serviceudbyder vil vi gerne bidrage til, at du lykkes.


Blickle kundeservice 

Blickle Unternehmensfilm

Kan hjulet genopfindes?

Det er det, vi gør hver dag hos Blickle.

Nyheder fra Blickle

Blickle er altid i bevægelse, det være sig udvikling af nye produkter, fokusering på nye anvendelsesformål eller ganske enkelt levere generelle oplysninger. Klik her for at få de seneste nyheder om virksomheden.
Blickle ser positivt på fremtiden.

70 Years Home of Mobility

Blickle Räder+Rollen fejrer i år sit 70-års jubilæum under mottoet "70 Years Home of Mobility".
Demonstration af forskellige testbiler i oplevelsescentret

Blickles nye oplevelsescenter åbner

Den officielle indvielse af den nye Blickle-administrationsbygning markerede også åbningen af Blickle Experience Center.