Fremstillet af Blickle

Vores mål: Den bedst mulige løsning til ethvert anvendelsesformål.

Innovation, forskning, udvikling

Dit behov er vores udfordring. Vi udvikler konstant nye kreative løsninger. Vores specialiserede ekspertteams er sammensat af erfarne designere, som ved, hvordan der skabes perfekte produkter for at imødekomme kundebehov. Vores udviklere bruger de nyeste metoder, herunder lineær og ikke-lineær FEM, og har tætte relationer med etablerede institutioner for at holde vores ideer i luften og realisere nye muligheder. Ud over at opfylde faktiske teknologiske krav udfører vi også grundlæggende forskning for at optimere de materialer, vi bruger i vores hjul, og for at udvikle trækhjul.

Internationale leverancer udført korrekt

Meget hurtigt. Meget pålideligt

Du kan forvente enestående pålidelighed fra ethvert område af Blickle. Vores banebrydende logistikcenter garanterer leverancer i topkvalitet: Vi har mere end 8.000 forskellige produkter klar til forsendelse inden for én dag, med andre 12.000 klar til forsendelse inden for en eller to dage i hele Europa.

60 til 70 ton materiale forlader vores logistikcenter i Rosenfeld hver dag. Vores 40 meter høje fuldautomatiske højlager har tilstrækkelig plads til 43.400 euro- eller burpaller, der betjenes af lagerrobotter. Det tilstødende lager til små dele har plads til 54.000 flere. Dette garanterer, at materialer effektivt kommer frem til vores produktionsfaciliteter, og at produkter leveres til vores kunder hurtigt og pålideligt.

Værktøj og stålforarbejdning.

Hvis det skal gøres ordentligt, skal man gøre det selv.

Markedsførende betyder at sætte høje standarder. Blickles måde: fremstilling og udvikling af alt helt fra bunden. Al vores værktøjsfremstilling, udvikling og stålforarbejdning udføres internt.

Stålforarbejdning
Værktøj og udvikling

Vi udvikler og bygger værktøjer, udstyr og systemer internt til at imødekomme ethvert behov med vores højt kvalificerede medarbejdere og avancerede maskineri. Det gavner dig markant på flere måde: Vi kan tilpasse massefremstillede produkter for at imødekomme kundebehov på en hurtig og omkostningseffektiv måde. Vores egen værktøjsafdeling garanterer, at ingen af vores værktøjer har nedetid, og holder vores produktkvalitet høj.

Stålforarbejdning

Vores høje niveau af lodret integration giver os fuldstændig kontrol over kvalitet og leveringstider. Det giver os endvidere mulighed for at reagere hurtigt og fleksibelt på kunde- og markedskrav. Fleksibilitet er kernen i vores stålforarbejdningsprocesser. Vores omfattende stansemaskinepark omfatter hydraulik- og excenterpresser, heraf nogle med servodrev, med en pressekraft på op til 630 ton. Vores udstyr kan håndtere spoler i en tykkelse på op til 12 mm i en fuldautomatisk proces. Vores presser er opsat til at fremstille hjul. Det giver os mulighed for effektivt at fremstille store mængder og gør os samtidig fleksible nok til at fremstille små batches på en omkostningseffektiv måde.

Svejsning

Manuell oder automatisch. Auf jeden Fall exakt.

Gode forbindelser garanterer en lang levetid. Præcision er den vigtigste del af en effektiv svejsning. Manuelt, når det er nødvendigt, og automatiseret, når det er muligt. Vi opnår et ensartet højt kvalitetsniveau ved at sikre, at vores svejsere og svejseudstyr opfylder krævende standarder. Uden præcise svejsesømme ville vores sværlasthjul ikke have den stabilitet og sikkerhed, som vores kunder er afhængig af.

Polyurethan i sin bedste form.

Erfaring. Knowhow. Ideer.

Polyurethanstøbning

For at kunne fremstille polyurethan i høj kvalitet er det nødvendigt med den rigtige formel og de rette procesteknikker. Det er derfor, vi har arbejdet hårdt på at blive polyurethanspecialister.

Kvaliteten af polyurethanhjul påvirkes af en række forskellige faktorer. Vi sandblæser, rengør og primer metalfælgene fuldstændig automatisk. Computerstyret maskineri bruges til den efterfølgende lavtryksstøbeproces. Vi tilsætter derefter præcise mængder af additiver som farvepigmenter, aktivatorer eller antistatiske midler, så det passer til kravene. Det giver os den fleksibilitet, vi har brug for til at opfylde vores kunders præcise krav.

  • PU-hjul i alle størrelser, fra 25 til 1.000 mm i diameter.
  • Omfattende kvalitetsinspektioner.
  • Hårdhed fra 75 til 96 Shore A.
  • Specialfarver for at imødekomme kundebehov.

Sprøjtestøbt kunststof

Innovativ kunststoffremstilling

Det kræver fleksibilitet at være på forkant med markedet. Vi er i stand til at fremstille en bred vifte af kunststofhjul herunder varmebestandige, elektrisk ledende og glasfiberforstærkede udførelser.

Vi bruger en række banebrydende, højtydende maskiner til sprøjtestøbning. Med vores sammenkædede systemer kan vi fremstille flerkomponenthjul på en fuldautomatisk måde. Med vores ekstremt højtydende værktøjsteknologi kan vi optimere vores cyklustider og samtidig holde kvaliteten høj.

Montering

Fremstillet internt. Samlet internt.

Vi har udviklet fuldautomatiske, omkostningsreducerende, og effektive produktionslinjer i høj kvalitet til samling af vores hjulgafler og hjul. Nyd godt af vores fleksibilitet: Vi producerer ofte små batches manuelt for at opfylde vores kunders krav.

Næsten 60.000 kvadratmeter gulvplads bruges til at fremstille over 15 millioner hjul om året, svarende til mere end 60.000 enheder om dagen. Vi integrerer mange test- og inspektionsstationer i vores produktionslinjer for at opretholde vores certificerede højkvalitetsstandarder.

Kvalitet, miljø og energi

Vi vil have din tillid. På langt sigt.

Kontinuerlige forbedringer af kvaliteten i vores produkter og processer er gjort mulige af vores kvalitetsstyringssystemer. Vi arbejder hårdt på bæredygtighed og energieffektivitet, og vi arrangerer regelmæssige besøg fra certificeringsorganer for at inspicere vores efterlevelse af standarder.

Kvalitetsstyring

Kundetillid er et af vores største aktiver. Vi har opnået denne tillid takket være vores kvalitet og pålidelighed. Takket være brugen af vores egne fremstillingsfaciliteter og en dedikation til produkter, der er "Made in Germany", har vi fuld kontrol over hele processen lige fra starten. Vi har forpligtet os til at forbedre os hver eneste dag, og vi tror på, at fejl er en mulighed for at blive bedre. Der er en af grundene til, at Blickle var den første tyske producent af hjul, der blev DIN EN ISO 9001-certificeret i år 1994. Vores kvalitetsstyringssystem har til formål at sikre vores høje kvalitetsstandard i alle områder og processer, så vi bedst kan støtte vores kunder med deres egne kvalitetsmål. Tilbundsgående materiale- og produktafprøvning spiller en afgørende rolle. Mange forskellige testenheder er til rådighed for vores ingeniører, herunder drejelige testbænke til belastninger på op til 5,5 t, materialeafprøvningsudstyr og testkabinetter til klimaeksponering. Vi benytter det nyeste udstyr til afprøvning af hjul og ruller i henhold til DIN EN 12527-12533 ud over destruktiv afprøvning. Første og sidste del af hver produktionskørsel inspiceres altid ud over de egenkontroller, der udføres af produktionsmedarbejdere undervejs.


Kvalitetssikring hos Blickle 
Miljøstyringssystem

For Blickle er bæredygtig ledelse et grundlæggende ansvar. Af denne årsag integrerede vi i april 2012 miljøstyringssystemet i henhold til DIN EN ISO 14001:2009 i vores kvalitetsstyringssystem. Vi arbejder hårdt på hele tiden at forbedre vores processer og produkter med hensyn til deres miljøvenlighed. Udviklingen af miljøvenlige produkter, samvittighedsfuld brug af ressourcer i fremstillingsprocessen samt vedvarende energi og højnelse af vores medarbejderens opmærksomhed på miljøbevidst adfærd er hovedmålsætningerne i vores miljøstyringssystem.

Energistyringssystem

I 2014 indførte Blickle et energistyringssystem i henhold til DIN EN ISO 50001 med det formål at minimere vores virksomheds energiforbrug på alle områder. Energistyringssystemet hjælper os i vores mission om at mindske byrden på miljøet, for eksempel ved at reducere CO2-emissioner. Det sigter samtidig mod at højne hver enkelt medarbejders opmærksomhed på betydningen af at bruge energi og ressourcer effektivt.