Vores vision

At være den bedste hjulproducent at arbejde sammen med.

Det bedste produkt

Blickle stræber efter at fremstille hjul og mobilitetssystemer med "Made in Germany"-kvalitet. Vi slår et slag for kvalitet og innovation i vores branche. Vores pålidelige, holdbare og brugervenlige produkter giver vores kunder fremragende effektivitet og investeringsafkast. Alle vores processer til produktudvikling, fremstilling og kvalitetsstyring er baseret på dette princip. Vi benytter de nyeste teknologier samt kontinuerlige forbedrings- og optimeringsprocesser til at levere hjulløsninger, der opfylder ethvert behov.

Den bedste service

Vi ønsker at yde den bedst mulige service til vores kunder. Et fast fokus på vores kunders behov er centralt for alt, hvad vi foretager os. Blickles globale servicenetværk står klar til at hjælpe kunderne både fysisk og virtuelt. Da vi er et familieforetagende vil vi sikre, at vi ikke ser bort fra den menneskelige dimension i den moderne digitale verden. Vores team af ekstremt kvalificerede og dygtige medarbejdere giver vores kunder rådgivning og hjælp, som de kan stole på. Når du kombinerer det med enestående tilgængelighed og leveringssikkerhed af produkter, får du Blickles fremragende serviceniveau.

Den bedste løsning

Vi ønsker at finde den bedste løsning til ethvert behov. Vi udvikler skræddersyede løsninger til kunder, der ikke kan finde det, de har brug for, i vores standardsortiment på over 30.000 hjul. Vores ekstremt motiverede team af erfarne og kyndige ingeniører udvikler nye produkter og tilpasser eksisterende design for at skabe løsninger, der opfylder ethvert behov.

Den bedste partner

Som et familieejet foretagende er Blickle fuldstændig klar over sit ansvar. Vi stræber efter et højt tilfredshedsniveau for både vores kunder og medarbejdere. Vi forpligter os til at handle ansvarligt, overalt hvor vi er, såvel på vores hovedkvarter i Rosenfeld som i vores internationale afdelinger. Bæredygtighed er ekstremt vigtigt for os – vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte miljøet og sikre, at vores medarbejdere trives i et positivt og moderne arbejdsmiljø. Som en moderne organisation tilpasser vi os efter omstændighederne, når de ændrer sig. Fairness, loyalitet, respekt og tillid er centrale værdier for alle vores interaktioner med vores kunder, leverandører og medarbejdere. Blickle dyrker langsigtede partnerskaber med kunder, leverandører og medarbejdere og gør kundetilfredshed samt et langsigtet perspektiv til omdrejningspunktet for alt, hvad virksomheden foretager sig.

Vores mission

I samarbejde og partnerskab med vores kunder, udvikler og producerer vi holdbare, brugervenlige og innovative hjulløsninger af høj kvalitet, der giver mennesker over hele verden muligheden for at bevæge alle mulige former for varer, maskiner og transportsystemer på sikker, effektiv og mest ergonomisk vis.