LogiMat2015

Vellykket deltagelse på LogiMAT 2015

Fra 10. til 12. februar 2015 var Blickle igen repræsenteret på LogiMAT i Stuttgart, en af de vigtigste intralogistikmesser i verden.

I centrum af præsentationen stod demonstrationsvognen med Blickle-trækkonceptet, som var konciperet specielt til LogiMAT. Ved hjælp af elektrisk fremdrevne hjul har Blicke været i stand til at reducere kraften, som er nødvendig til igangsætning af vogne, væsentligt. Blickle-hjulenes høje belastningsevne gør det også muligt at bevæge og rangere transportvogne med stor belastning.

De besøgende udviste også stor interesse for de udstillede Blickle-hjul med tromle- og dødmandsbremser. De har en høj bremsekraft ved ringe opbydelse af fysisk kraft. Bremserne kan aktiveres ved hjælp af forskellige styringsmuligheder såsom stænger eller træktove. Den lukkede gaffel beskytter bremsebakkerne mod korrosion og snavs, så bremsernes virkning ikke påvirkes af fugt eller underlagssnavs. Begge bremsesystemer fås til både drejelige og faste hjul og kan især med fordel bruges til transportudstyr med høje belastninger.

På den sidste messedag udtalte den administrerende anpartshaver Reinhold Blickle, at han var glad for den positive respons fra de besøgende: "Vi var glade for de talrige samtaler med interesserede kunder og har været i stand til at knytte mange nye kontakter på messen."