LogiMat2014

Blickle hjul+ruller på LogiMAT 2014

Blickle var fra 25. til 27. februar 2014 repræsenteret på den internationale LogiMAT-fagmesse for distribution, materiale- og informationsstrøm i Stuttgart.

Messen, som hvert år bliver mere og mere populær, havde over 10 % flere besøgende i 2014. Blickle oplevede også en mærkbar stigning i antallet af besøgende til virksomhedens stand i 2014.

På den 80 kvadratmeter store stand blev der vist et tværsnit af det omfangsrige hjulprogram. Derudover blev den nye serie HRLK med hjul med indbygget stillefod og det kabelløse EZBS-trækhjul med integreret motor og batteri præsenteret live for første gang.
Den nye serie HRLK med hjul med indbygget stillefod gjorde ikke kun indtryk på de besøgende på grund af den optimale betjeningskomfort, men også på grund af den kompakte konstruktion og høje grad af stabilitet.

Der var også mange overraskelser til de besøgende. I en konkurrence, hvor der skulle svares på spørgsmål vedrørende den nye serie med hjul med indbygget stillefod, blev der trukket lod om 10 tank-gavekort til en værdi af hver især 50 euro blandt alle delatgere, der havde svaret rigtigt. Vinderne får besked i disse dage.

Blickle vil også være repræsenteret med en stand på CeMAT i Hannover i maj.