The-Best-of-German-Mittelstand_2

Blickle repræsenteret i leksikonet "The Best of German Mittelstand"

Der udkommer to bind på engelsk med titlen "The Best of German Mittelstand" fra erhvervsforlaget Deutsche Standards EDITIONEN den 25. august 2015 i forbindelse med erhvervets dag i det tyske udenrigsministerium i Berlin. Publikationerne præsenterer hver især omkring 100 udvalgte virksomheder, som står for succes og ansvarsbevidst virksomhedsledelse. De giver dermed et eksklusivt indblik i den enestående tyske virksomhedskultur.

Bindet "THE FAMILY BUSINESSES" relaterer til "Leksikonet over tyske familievirksomheder" fra 2014 og præsenterer ca. 100 familievirksomheder med de vigtigste data om virksomhedernes historie, management, familieindflydelse, driftsøkonomiske og strategiske hovedkoordinater og sociale engagement.

Bindet "THE WORLD MARKET LEADERS" omfatter omkring 100 udvalgte tyske virksomheder, som er førende på verdensmarkedet på deres respektive erhvervsområder. Publikationen omhandler små og mellemstore virksomheder, der er slået igennem som "de bedste af de bedste" i deres markedssegment på verdensmarkedet, så der også sættes international fokus på dem. Bindet efterfølger udgivelsen "Leksikon over tyske virksomheder, som er førende på verdensmarkedet", der udkom i et nyt oplag i foråret 2015.

På samme måde som i de tyske udgaver af leksikaene er virksomheden Blickle også repræsenteret i begge disse bind. Som nummer 3 blandt verdens største hjul- og rulleproducenter har virksomheden i de sidste 60 år udviklet sig fra at være en lille producent af hjul til trillebøre til en global player med mere end 750 medarbejdere i hele verden.