Drejelige hjul fra Blickle til ethvert anvendelsesformål

Det rette drejelige hjul til ethvert anvendelsesformål

Drejelige hjul gør det nemt at manøvrere maskiner, udstyr og vogne. Disse hjul kan drejes om deres lodrette akse. De er modstykket til faste hjul, som kun kan bevæge sig i en lineær retning. Et drejeligt hjul består af en drejelig hjulgaffel og et hjul. Hjulgaflen kan fås i en række størrelser og materialer, fra kunststofmaterialer til oppresset stålplade og rustfrit stål. Med over 60 drejelige hjulgaffelserier og over 80 standardhjulserier har Blickle det perfekte drejelige hjul til ethvert anvendelsesformål.

Leder du efter et bestemt produkt? Brug vores produktsøgning! Du kan bruge en lang række filtre til at finde det drejelige hjul, du har brug for.

Forskellige udførelser kan fås

Når et drejeligt hjul fastgøres til en vogn, er den nem at manøvrere, selv på stedet. Men dette niveau af manøvredygtighed er ikke altid det bedste valg til anvendelser, som involverer kørsel lige ud over lange afstande, da det reducerer retningsstabilitet og gør det vanskeligere for brugere at køre vognen i en lige linje. Af denne årsag er de fleste vogne også udstyret med faste hjul. Der kan også monteres en retningsbremse på en drejelig hjulgaffel for at kombinere et drejeligt og fast hjuls egenskaber. Dette vil standse drejekransens rotation og omdanne det drejelige hjul til et fast hjul. Når retningsbremsen deaktiveres, kan det drejelige hjul dreje igen. Andre udførelser, for eksempel bremsesystemerne "stop-top", "ideal-stop" eller "stop-fix", låser både hjulet og drejekransen. Dette kan også gøres med bremsesystemet "central-stop". En anden fordel ved dette system er, at det kan låse flere hjul på samme tid. Det gør det umuligt at køre med vognen.

For at kunne bruges til forskellige anvendelsesformål kan Blickles drejelige hjul fås med forskellige monteringsmuligheder, herunder monteringsplade, bolthuller, ståltapper, gevindtapper eller låsetapper.

Drejelige hjul, fremstillet i Tyskland 

Blickles drejelige hjul er i enestående kvalitet. Fra værktøjsfremstilling og udvikling over stålforarbejdning til montage. Vi fremstiller selv den drejelige gaffel fra bunden af. Det samme gælder for hjulene, som vi bruger i den drejelige gaffel. Vi bruger banebrydende automatiseret testudstyr. Plus det første og sidste produkt inspiceres altid ud over egenkontrollerne foretaget af produktionsarbejderne for at garantere et højt kvalitetsniveau.

Har du ubesvarede spørgsmål? Din personlige kontaktperson vil med glæde hjælpe dig med at vælge det rette produkt!