Faste hjul fra Blickle til ethvert anvendelsesformål

Det rette faste hjul til ethvert anvendelsesformål

Blickle har et bredt sortiment af faste hjul, med over 30 serier med faste gafler og over 80 forskellige hjulserier i en lang række forskellige størrelser, materialer og klasser af belastningsevne i standardsortimentet. Et fast hjul består generelt af en stiv fast hjulgaffel og et hjul. Den definerende egenskab for en fast gaffel er, at den ikke kan drejes. Når de kombineres med to drejelige hjul kan vogne køre omkring hjørner og stadig fastholde stabilitet, når de kører lige ud, takket være de faste hjul.

Det omfattende produktsortiment fra Blickle indeholder faste hjul, der er fremstillet af oppresset stålplade, rustfrit stål og kunststof med en belastningsevne på op til 30.000 kg.

Leder du efter et bestemt produkt? Brug vores produktsøgning! Du kan bruge en lang række filtre til at finde det faste hjul, du har brug for.

Elektrisk drevne faste hjul for bedre ergonomi

Blickles ErgoMove-produktserie er et sortiment af elektriske træksystemer, brugere kan anvende til nemt at flytte last op til 4.000 kg med et minimum af anstrengelse. Den fysiske belastning på operatøren er markant mindre under intern transport af varer og materialer. ErgoMove-serien er monteret med faste hjul, som fungerer som trækhjul i kombination med en elektrisk motor. Der er også en dødmandsbremse af hensyn til sikkert stop.

Fremstillet af Blickle

At være førende på markedet er en udfordring, vi står over for hver dag. Blickle-måden at gøre tingene på: Vi udfører al vores produktion internt – og det er afspejlet i alle vores produkters høje kvalitet. Al vores værktøjsfremstilling, udvikling og stålforarbejdning udføres internt. Vi fremstiller hjulgafler af stålplade, rustfrit stål og kunststof på vores hovedkvarter i Rosenfeld. Vores hjul fremstilles og monteres også på stedet ved hjælp af vores fuldautomatiske system.

Har du ubesvarede spørgsmål? Din personlige kontaktperson vil med glæde hjælpe dig med at vælge det rette produkt!