Ruller fra Blickle

Styreruller og drejelige hjul fra Blickle til ethvert anvendelsesformål

Hjulbaner fra Blickle

Termen "rulle" bruges til en bred vifte af produkter. Styreruller kan være af kunststof, gummibelagte, affjedrede eller fremstillet af rustfrit stål, for bare at nævne nogle få eksempler. Termen bruges ofte til at henvise til forskellige typer drejelige hjul. Et drejeligt hjul er et hjul, som er monteret i en drejelig hjulgaffel. En rulle kan også være et passivt hjul, som ikke trækkes, når det bruges med transportudstyr med elektrisk træk. Termen bruges endvidere ofte til at henvise til styreruller, som benyttes til maskin- og systemtekniske anvendelsesformål eller transportsystemer. Eksempler omfatter offshorekraner, rulletrapper, tappesystemer, lagerrobotter og industriporte.

Drejelige hjul for fleksibilitet

Med deres lodrette drejefunktion sørger drejelige hjul for, at maskiner og apparater er nemme at bevæge. De bruges til en bred vifte af anvendelsesformål: fra intralogistik til maskin- og systemteknik, medicinalsektor, fødevareproduktion og møbler. Hjul skal imødekomme en lang række specifikke krav, afhængigt af sektor og anvendelsesformål. I henhold til hjulstandarden er drejelige hjul inddelt i tre forskellige kategorier: apparathjul, hjul til transportudstyr og sværlasthjul. I overensstemmelse med DIN EN 12526 bruges apparathjul ved hastigheder op til 3 km/t, transporthjul ved hastigheder op til 4 km/t og sværlasthjul ved hastigheder over 4 km/t.

Ud over belastningsevne spiller hjulbanen også en afgørende rolle i at fastlægge, hvilke lasthjul der er egnede til hvilke formål. De forskellige hjulbaner har en bred vifte af egenskaber, som gør dem mere egnede til visse forhold. Polyamidhjul er for eksempel brudsikre og nemme at bevæge på jævne underlag. Elastiske massivgummibaner har præcis styring, støjsvagt løb og er meget skånsomme for underlaget. Polyurethanserier har lav rullemodstand og er meget rivefaste. Institute of Health and Ergonomics tildelte kvalitetsseglet "ergonomisk produkt" til vores internt udviklede Besthane- og Besthane Soft-polyurethanbaner. Begge disse serier giver meget lav start-, rulle- og svingmodstand, hvilket sikrer, at stort set ingen energi går tabt, når hjulene er i bevægelse. Det gør det meget nemmere at skubbe og trække en vogn.

En oversigt over de forskellige hjulbanematerialer findes her:

Vores produktsøgning kan også hjælpe dig med at finde det perfekte produkt. Brug filtre til at begrænse udvalget af hjul, og vælg det produkt, der opfylder dine krav.

Styreruller – små, men effektive

Med en hjuldiameter mellem 25 og 125 millimeter er styreruller normalt ganske svære at få øje på blandt andet udstyr. Men det arbejde, som de udfører, er vitalt. Disse ruller kan håndtere belastning på op til 400 kg. Blickle har seks forskellige serier, med en bred vifte af fælgmaterialer og hjulbaner. Styreruller bruges ofte i skinner eller styr, fordi de er meget koncentriske og meget stabile lodret og vandret. De kaldes ofte for styrehjul. Hvis hjulene imidlertid er under konstant belastning i et langt tidsrum, kaldes de for kørehjul i stedet. De anvendes almindeligt i transport- og kransystemer, for at nævne to eksempler. Elektrisk ledende og korrosionsbestandige udførelser af begge styrerulletyper kan også fås i vores standardsortiment. Til oversigt over styreruller!

Alle styreruller kan også fås i vores Blickle-butik. Endnu ikke registreret? Følg dette link!

Aktive og passive

Elektriske træksystemer gør det nemmere at bevæge køretøjer. Ud over at gøre logistikprocesser mere fleksible og ergonomiske reducerer de endvidere den fysiske belastning af medarbejdere. Der er generelt set to typer hjul – passive og aktive. Blickles sortiment omfatter hjul til drevne køretøjer med en bred vifte af hjulbaner, der kan imødekomme dine krav.

Hvis du er interesseret i elektrisk drevne hjul, så prøv at se brochuren til vores elektriske træksystem ErgoMove.

Kvalitetsprodukter fremstillet i Tyskland

Kvalitet er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os. Vi er en af de få producenter, som fremstiller alle vores produkter i Tyskland. Alle Blickles hjul gennemgår en omfattende række test ved hjælp af forskellige systemer på vores testlaboratorium for at sikre, at de opfylder vores strenge kvalitetskrav. Vi bruger prøvebænke til belastninger på op til 5,5 ton, materialetestudstyr, destruktiv afprøvning og klimatestskabe, alt i overensstemmelse med DIN EN 12527-12533. De mange test- og kontrolstationer, der er integreret i vores fuldautomatiske produktionslinjer, sikrer, at vi opretholder det høje kvalitetsniveau, der forventes af Blickle.

Specialløsninger – Blickle Customizing

Hvis du ikke kan finde det drejelige hjul eller den styrerulle, som du leder efter, i vores omfattende standardsortiment med over 30.000 produkter, vil vi med glæde udvikle en specialløsning til dig. Vi arbejder sammen med dig om at udvikle det perfekte hjul, der imødekommer alle dine krav. Med mere end 65 års erfaring på dette område og dokumenterede daglige forbedringer og nyskabelser kan du stole på vores designeres ekspertise. Blickles højt skattede specialløsninger bruges over hele verden. In-house værktøjsfremstilling gør det nemt for os at udvikle specialløsninger.

Leder du efter noget, som skal opfylde et sæt specifikke krav? Send os en forespørgsel, eller kontakt din personlige kontaktperson via telefon, så vil vi skabe den perfekte løsning til dig!