G16 – Det nye hovedkatalog er her

635 sider med hjul til ethvert anvendelsesformål

Med 365 sider kan du ikke undgå at finde det rigtige hjul til alle anvendelsesformål. Med 17 nye hjultyper og 74 nye hjulserier indeholder det seneste katalog endnu en gang mange flere produkter end den foregående version. G16-kataloget indeholder oplysninger om 30000 produkter over ca. 635 sider. Serierne POTHS, ALB, og POBS er føjet til standardsortimentet, ud over nye produkter som kunststofhjulet FLOW eller hjul med polyurethanbanen Vulkollan®. Det omfattende sortiment af hjul med indbygget stillefoder også blevet føjet til det nye katalog.

Det nye katalog fra Blickle indeholder et særskilt afsnit om antistatiske og elektrisk ledende hjul,som afspejler sig i deres stigende popularitet de senere år. Vi har også tilføjet et nyt sværlasthjul Sværlasthjulet LSD-GSPO 500 PR har en enestående høj belastningsevne på 30.000 kilogram.
Er du bekymret for sikkerheden på dit produktionsanlæg? Så har vi et nyudviklet produkt til dig. Blickles FS-fodbeskytter er føjet til standardsortimentet for en række forskellige hjulgaffelserier.

Det nye katalog bruger meget mere plads til afsnittet om specialløsningerend den foregående version. Det netop udvidede afsnit indeholder en omfattende oversigt over vores populære specialløsninger, bremsesystemer og hjulsæt. Det behandler endvidere vores modulære elektriske træksystemer i ErgoMoveserien. Hvis ergonomi og dine medarbejderens helbred er vigtigt for dig, anbefaler vi dig kraftigt at du tager et kig på disse sider.

Hvis du ikke kan finde det, som du leder efter, i vores omfattende standardsortiment, vil vores designere med glæde arbejde sammen med dig om at skabe en skræddersyet løsning. Oplysninger om nogle af de specialudførelser, som vi har udviklet for kunder, findes Her Du kan også bruge kontaktformularen til at fortælle os om dine ønsker og krav.