Blickles websted relanceret med et nyt udseende

Ny butik. Ny produktsøgning. Nyt design.

Online-butikkens ændrede design er det nye websteds højdepunkt. Kunder kan nu bestille produkter lige efter registrering, selv i weekender og ferier. Med vores direkte lagerbeholdningssystem kan du se, hvilke produkter der er tilgængelige. Over 8000 af vores xxxx produkter kan afsendes inden for én dag, med yderligere 12.000 produkter klar til afsendelse inden for 1-3 dage i Europa. Som ekstra bonus er fragt gratis for ordrer på € 500 eller derover. Dine nuværende bestillingsvilkår gælder i den nye butik. Du kan også bruge dine logon-oplysninger til online-butikken til at downloade CAD-filer i en række forskellige formater for alle vores produkter. Hvis du allerede var registreret til online-butikken, skal du blot klikke Her for at indtaste din adgangskode igen. Din brugerkonto er allerede blevet overført til det nye system.

Ud over et nyt udseende og ny funktionalitet er det nu nemmere end nogensinde før at bruge Blickles website. Uanset hvad du søger efter, kan du ikke undgå at finde det på websitet. Du kan bruge det nydesignede produktsortiment, den forbedrede søgefunktion eller den optimerede produktsøgning til at finde det rigtige produkt hurtigt og nemt.

Serierne Produktfinder tilbyder tre startpunkter til at finde det produkt, du har brug for: efter produkttype, produktserie eller anvendelsesformål. Du kan derefter bruge filtre i venstre side og en beregner af belastningsevne for at finjustere dit valg.

Det nydesignede afsnit med hjulserier (tidligere kaldet produktsortiment) indeholder detaljerede oplysninger om og beskrivelser af de forskellige afsnit i kataloget samt de serier, som de behandler. Basisprodukter er anført i en tabel og opdelt efter produkttype og monteringstype. Du kan bruge denne tabel til at navigere direkte til de hjul, som du er interesseret i. Start her, hvis du gerne vil have et overblik over den brede vifte af produkter, som kan fås hos Blickle.

Blickle -websitet fokuserer nu mere på forskellige anvendelsesformål h end før. Vi giver specifikke eksempler og detaljerede forklaringer for at fremhæve de forskellige scenarier, som hjul bruges i. Succeshistorier er eksempler fra den virkelige verden på, hvordan virksomheder bruger Blickles hjul.

Det nye website indeholder nu en detaljeret guide. I stedet for kun at være tilgængelig i PDF-form er guiden nu blevet fuldstændig integreret i websitet. Vi er overbeviste om, at denne referenceguide vil hjælpe dig med at finde rundt i hjulenes verden!

Ud over at være tilgængelige på produktsider kan CAD-filer nu downloades ved hjælp af den centrale CAD-downloadservice. Denne nye funktion indeholder CAD-filer til ethvert produkt, som du kan downloade i fem forskellige formater – hurtigt og gratis. Hvis du endnu ikke har registreret dig, kan du gøre det Her.

Alle funktioner på det nye website er også tilgængelige på din smartphone eller tablet, så du går ikke glip af noget, hvis du er på farten.

Det nye website bruger den seneste teknologi og opfylder strenge krav til ydelse og sikkerhed. Der er nu intet, som forhindrer dig i at browse hurtigt og sikkert på Blickles website.