Blickles sværlasthjul til ethvert anvendelsesformål

Gør det nemt at flytte tung last

Blickles sværlasthjul er fremstillet i Tyskland og er velkendte for deres fremragende kvalitet og robuste egenskaber. De anvendes i en lang række miljøer rundt om i verden, især til intralogistik samt indenfor maskin- og systemteknik. Blickle er ekspert i at designe sværlasthjul med robuste design og bruger altid komponenter i høj kvalitet. Det er faktorer, som hæver Blickles omfattende standardsortiment over konkurrenternes. Fra sværlasthjul af polyamid eller stål, elastiske massivgummibaner eller polyurethanbaner har de hjul, der bruges i Blickles sværlasthjul, en diameter på op til 1.000 mm og kan håndtere belastninger på op til 50.000 kg. Nedenstående tabel giver en oversigt over Blickles sværlasthjul og de forskellige hjultyper, som de bruger.

Sikkerhed først 

Sværlasthjul bruges ikke kun til nem flytning af tung last. Når de bruges med et matchende bremsesystem, giver de også et ekstremt højt niveau af stabilitet til hele konstruktionen. Følgende bremsesystemer er velegnet til sværlastanvendelse:

  • Bremsesystemer med bremsepedal, der vender fremad (stop-top, Radstop)
  • Bremsesystemer med bagudvendt bremsepedal (stop-fix, manuelt aktiveret Radstop)
  • Faste bremsesystemer (ideal-stop, central-stop)

Har du mistet overblikket over alle sværlasthjulene? Så kan Blickles produktsøgning måske hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Det giver dig mulighed for at filtrere produktspecifikke egenskaber og dermed begrænse det store udvalg til et par relevante produkter.

Skræddersyede specialløsninger til dine behov

Vi søger at levere det perfekte hjul til at opfylde ethvert krav. Vi trækker på vores ekspertise og erfaring for at udvikle netop dit skræddersyede sværlasthjul i samarbejde med dig. Giv os dine krav, og vi realiserer dem. Vi håndterer alle faser i processen: – fra de første designtegninger til beregninger og selve fremstillingen. Blickles ledelsessystemer, avancerede, automatiserede produktion og testudstyr samt inspektioner af første produkt, sidste produkt og egenkontroller af produktionsarbejdere garanterer et højt niveau af "made in Germany" og procespålidelighed.

Leder du efter det perfekte sværlasthjul til netop dine behov? Så kontakt din personlige kontaktperson.

Ønsker du flere oplysninger om de specialudførelser, vi har udviklet for vores kunder? Så prøv at se vores succeshistorier.