Blickle udråbt til tysk leder på verdensmarkedet

"WirtschaftsWoche" offentliggør det aktuelle World Market Leader Index

Rosenfeld, november 2019. Blickle figurerer igen i år i oversigten over ledere på verdensmarkedet fra St. Gallen Universitet. Magasinet WirtschaftsWoche offentliggjorde det aktuelle World Market Leader Index i en særudgave.

Christoph Müller, der er professor i erhvervsøkonomi på St. Gallen Universitet, analyserer tysk økonomi og identificerer hvert år de tyske ledere på verdensmarkedet. Han har udviklet en streng procedure, der trækker kraftigt på kriterier som eksportaktiviteter, salg til udlandet og virksomhedsvækst. I henhold til denne undersøgelse lykkes det i alt 450 virksomheder at placere sig i toppen.

Blickle er leder på området inden for hjul, især sværlasthjul og støttehjul til gaffeltrucks. "Udnævnelsen til leder på verdensmarkedet er endnu en milepæl i vores virksomheds historie og en anerkendelse af alle medarbejdere hos Blickle i Tyskland såvel som i udlandet," siger Reinhold Blickle, der er administrerende direktør i virksomheden. "Vi bruger også kvalitetsstemplingen som motivation til at fortsætte langs den vej, vi er startet."