Udvikling-konstruktion-FE-hjul-ruller-Blickle

Vores udfordring er kundernes ønsker.

Innovation er vores forretning.

Vores ingeniører og udviklere prøver at genopfinde hjulet hver dag. Det er vores mål at udvikle det bedste hjul til ethvert kundebehov. Vi fokuserer ikke kun på funktionalitet, effektivitet, en lang levetid og sikkerhed, men også design, ergonomi og bæredygtighed. På denne måde opstår der innovative produktløsninger til gavn for vores kunder. 


Med den nyeste teknik og de nyeste metoder, for eksempel lineære og ikke-lineære FEM-beregninger og samarbejde med anerkendte institutter, er der hele tiden gang i udviklingen af vores hjul. Det bedste eksempel er polyurethanbanen Besthane®, som sætter nye standarder med hensyn til kørekomfort og rullemodstand.

Hvad enten det drejer sig om komplette nyudviklinger eller produkttilpasninger i henhold til en kundes angivelser – gennem etablering af netværk mellem konstruktion og egne værktøjer kan innovationer hurtigt føres ud i livet, så de er seriemodne.  De mange fremstillingsmuligheder på hovedsædet i Rosenfeld, Tyskland muliggør desuden en økonomisk fornuftig realisering af specialløsninger, også af mindre omfang.  Ofte går det kun få dage efter modtagelsen af en kundeforespørgsel, indtil vi kan præsentere en færdig prøve eller et slutprodukt. 
Mange års erfaring med talrige kundeprojekter på vidt forskellige områder sætter vores ingeniører i stand til hurtigt at forstå kundernes ønsker og realisere deres forestillinger.

Blickle – din kompetente udviklingspartner. I fællesskab finder vi også en løsning på komplicerede mobilitetsproblemer.