News-udvidelse højlager

Tidsplanen for den højeste byggeplads i Zollernalbkreis overholdes

Som allerede tidligere berettet bygger virksomheden Blickle et nyt højlager på hovedsædet i Rosenfeld, Tyskland. Med en samlet højde på ca. 40 meter er det 13 meter højere end pallelageret, som blev opført for fem år siden.

I øjeblikket forløber byggeriet i Rosenfelds industriområde Dornbrunnen helt efter planen. Allerede i starten af maj begyndte man byggeprojektet med udgravningen til en fundamentplade og sprinklertanken. I juli blev der leveret 1.500 kubikmeter beton til den 80 cm tykke fundamentplade, hvilket svarer til et betonvolumen til mere end 20 enfamilieshuse. I øjeblikket installeres reol-stålbyggeriet, hvilket vil blive efterfulgt af monteringen af tag- og murelementer. Til dette arbejde bruges der ca. 1300 tons stål. Monteringen af transportanlæggene og de fuldautomatiske robotkraner skal ifølge planen finde sted i oktober.

Byggeriet vil formentlig blive afsluttet i slutningen af året, så anlægget allerede kan tages i drift i 2016. Med udvidelsen af det fuldautomatiske højlager ruster virksomheden sig til fremtiden: lagerkapaciteten på hovedsædet i Rosenfeld forøges med mere end 28.000 opstillingsflader til paller på mere end 43.000 pladser.