red dot-pris

Kunststof-dobbelthjul får international designpris

Virksomheden Blickle fra Rosenfeld formåede at overbevise 40 eksperter fra Red Dot Award 2014-juryen om designets kvalitet på det nye MOVE dobbelthjul i kunststof.

De internationale fagfolk bedømte 4.815 produkter fra 53 lande. Move fik det eftertragtede Red Dot-kvalitetsstempel i kategorien "Produktdesign".

Udviklerne hos den tyske virksomhed har konstrueret det nye hjul sammen med et designfirma. Dermed er der opnået en optimal kombination af form og funktion. Banen af termoplastisk polyurethan sørger for maksimal kørekomfort og reducerer støjemissionen til et minimum. Hjulet fås både i en rustfri og i en elektrisk ledende variant, så det lever op til de hygiejniske krav i medicinalindustrien.

Den voksende efterspørgsel på kunststofhjul benyttede Blickle som lejlighed til at investere i en egen kunststofproduktion. En strategi, der har givet udbytte. Omsætningen er steget kontinuerligt i de seneste år. Designprisen var endnu en bekræftelse på den positive reaktion fra markedet. Den 7. juli 2014 fejres afslutningen på den internationalt renommerede produktkonkurrence med overrækkelsen af de eftertragtede Red Dot Awards. I udstillingen med vinderne på Red Dot-museet kan gæsterne se dobbelthjulet i kunststof i fire uger. Derefter optages hjulet i museets permanente udstilling.