Altid et sikkert hold

Blickle udvider sit sortiment af parkeringsbremser

Parkeringsbremser låser transportudstyr og mobilt værkstedsudstyr fast - sikkert og pålideligt. I modsætning til vognløftere og donkrafte, fastlåses vogne med parkeringsbremser nemt og effektivt ved aktivering af pedalen, uden at vognen løftes. Indtil nu har Blickle’s program omfattet et sortiment af kraftige parkeringsbremser med stor monteringsplade, som primært er blevet anvendt ved tunge belastninger.

På grund af nye krav fra markedet har Blickle udvidet sit sortiment af parkeringsbremser med andre modeller til lettere brug – primært til brug i forbindelse med hjul i størrelserne 100 og 125 mm med lille monteringsplade. FF 100-1 og FF 125-1. De anvendes inden for næste alle brancher, hvor der er behov for en fastlåsningsfunktion, og de er særligt velegnede til transportvogne inden for intralogistik, arbejdsbordeogvogne der benyttes i forbindelse med samlebånd, men de egner sig også til maskiner og vogne med affjedrede hjul. De nye modeller af parkeringsbremser har samme bremsekraft som de tidligere modeller. Den maksimale kontaktkraft i forbindelse med de passende drejelige og faste hjul er ca. 60 kg.

Uafhængigt af vognens vægt kan parkeringsbremserne altid let aktiveres. Derudover giver de også en højere stabilitet på glatte underlag sammenlignet med bremsende standardhjul med hårde baner.

I de fleste tilfælde er der kun behov for en enkelt parkeringsbremse pr. enhed. Sammenlignet med traditionelle transportvogne med to hjul, der kan bremses, låses disse bremser fast med blot en enkelt bevægelse. Det sparer meget tid ved hyppig brug. Ved hjulmontering med to drejelige og to faste hjul, monteres parkeringsbremsen normalt mellem de to drejelige hjul. Parkeringsbremser er også velegnede ved ”diamant” hjulmontering eller ved højere midterplacerede faste hjul til sammenkobling og træk af flere vogne. Ved aktivering fjedrer parkeringsbremsen op til ti millimeter. Dermed er vognen og godset altid helt sikret. De nye modeller med en standard pladestørrelse på 100 x 85 millimeter, , kan kombineres med Blickle’s hjulgaffelserier LE, L og LK. Andre modeller fås på forespørgsel.

Med de nye modeller tilbyder Blickle nu et stort sortiment af parkeringsbremser til alle hjulserier. Det enestående program er et perfekt supplement til de innovative logistikløsninger og sikrer Blickle’s førende position som markedsledende producent.

Her kan du finde hele Blickle’s program af parkeringsbremser.