Lærlinge Blickle 2014

Fremtidsperspektiver - Blickle tager imod 16 nye lærlinge

Den 1. september 2014 påbegyndte 16 unge mennesker deres erhvervsliv hos virksomheden Blickle. Deriblandt to handelselever, syv håndværkslærlinge og syv studerende, som skiftevis er i skole og i praktik.

Uddannelsen begynder med en omfattende introduktionsuge, hvor de unge mennesker lærer Blickles organisation og produktionsprocesser bedre at kende. Dertil hører blandt andet rundvisninger i produktionshallerne og produktkurser. Det er målet, at de får et overblik over programmet med mere end 30.000 hjul og ruller og får svar på de mnage små spørgsmål, som nye lærlinge har: "Hvor er kantinen?", eller: "Hvordan er det med arbejdstiderne?"

Hos Blickle i Rosenfeld er der i øjeblikket 48 unge mennesker under uddannelse. Uddannelseskvoten på omtrent 10 % ligger over gennemsnittet. Virksomheden uddanner fagpersonale og lægger stor vægt på uddannelsens kvalitet. Eftersom virksomheden hele tiden vokser, stiger antallet af lærlinge og studerende også kontinuerligt. Derfor har man blandt andet sidste år udvidet uddannelsesværkstedet.