Focus Special Mention - udmærkelse

MOVE får pris fra Design Center Baden-Württemberg

MOVE dobbelthjulet i kunststof fra Blickle fik endnu en udmærkelse den 26. september 2014 i Ludwigsburg. Med den internationale designpris Focus Open fra delstaten Baden Württemberg har Blickle fået endnu en flot designpris. Virksomheden har allerede vundet en Red Dot Award.

MOVE-hjulet fik "Focus Special Mention"-prisen i kategorien "Anvendelser til medicinsk udstyr". Blandt de i alt 230 indsendte produkter blev 31 præmieret med en "Focus Special Mention"-pris. Derudover fik 13 produkter en "Focus Gold"- og 35 produkter en "Focus Silber"-pris. Det særlige ved Focus Open er, at det drejer sig om en statspris, som uddeles af Baden-Württembergs økonomi- og erhvervsministerium. De prisbelønnede produkter kan ses på Museum Information Kunst (MIK) i Ludwigsburg. Udstillingen præsenterer vinderne i dette års Focus Open frem til den 9. november 2014.

Dobbelthjulet i kunststof er udviklet i samarbejde med et renommeret tysk designfirma. Takket være den glatte overflade er MOVE let at rengøre og det opfylder alle hygiejniske krav til medicinsk udstyr. Hjulet er kendetegnet ved en lille svingradius og kompakt byggehøjde. MOVE fås i to størrelser med hjuldiametre på 125 mm og 150 mm, mange farvevarianter og et bredt udvalg af monteringsmuligheder.