Forsigtig transporter af følsomme varer

Ny blødgummi-serie Blickle SoftMotion

ALES-POES

I mange forskellige brancher kræves en meget høj dæmpning af hjul og valser, uanset om det er en trolley i catering eller transport af stødfølsomme komponenter i elektronikindustrien. De følsomme varer skal ikke blot beskyttes mod stød ogvibrationer, men også støjniveauet ønskes holdt på et minimum.

Blickle har for at opfylde disse krav designet de nye serier POES og ALES. Den tykke slidbane med specielt tilpasset kontur består af højkvalitets elastisk massivgummi Blickle SoftMotion.

Materialet i 55° Shore A er kendetegnet ved en høj elasticitet med en på samme tid lav rullemodstand. Derved bliver ujævnheder afbødet med et særdeles stabilt og roligt kørselsforhold. I modsætning til andre gummiblandinger efterlader den afsmitningsfri grå slidbane desuden ingen restspor på vejbanen.

Eftersom dækket for begge serier er vulkaniseret fast på hjullegemet, er hjulene meget velegnet til tværgående belastninger. I serien POES består hjullegemet af en ubrydelig polyamid og for serien ALES af en aluminiumtrykstøbning.

Hjulenes belastningskapacitet er afhængigt af udførelsen mellem 120 og 350 kg De med langtidsholdbar fedt smurte kuglelejer i hjulakslen og i drejekransen giver en pålidelig og vedligeholdelsesfri drift under normale forhold.

De enkelte produktvarianter kan findes i vores Online-Katalog.