CAD-downloads hos Blickle

Hurtig og nem downloading uden adgangskode

Downloadingen af Blickle CAD-filer er blevet aktualiseret. Fremover kan du tilmelde dig på hver side med detaljerede produktoplysninger i CAD-området.

Hvis du allerede er tilmeldt, kan dit brugernavn også bruges til at logge på fremover. Du skal ikke tilmelde dig igen. Adgangskoden er ikke længere nødvendig. Hvis du ikke har en CAD-adgang, kan du tilmelde dig her.

Hvis du har en adgang til vores online-shop med hjul+ruller, er du automatisk frigivet til CAD-området med din e-mailadresse. 

For downloadingen gælder Blickles vilkår for brug af CAD-servicen.

Hvordan fungerer det?

 • CAD-vejledning-trin01-Blickle

  1. trin - søg efter produkt

  Klik på luppen øverst til højre. Indtast det ønskede produkt i tekstfeltet.
  Du kan søge vha. produktbetegnelsen (f.eks. LRA-TPA 50G), ID-nr. (f.eks. 381640) eller EAN-nr. (f.eks. 4047526381646).

 • CAD-vejledning-trin02-Blickle

  2. trin - hent produktdetaljer

  Klik på knappen "Detaljer" for det ønskede produkt blandt søgeresultaterne. Du kommer derefter videre til en detaljeret beskrivelse af produktet.
  Her kan du sikre dig, at du har fundet det passende produkt.

 • CAD-vejledning-trin03-Blickle

  3. trin - CAD-login

  Med indtastningen af din e-mailadresse på siden med den detaljerede produktvisning logger du på CAD-området. En adgangskode er ikke nødvendig.

 • CAD-vejledning-trin04-Blickle

  4. trin - download fil

  Når du har logget på, vises de mulige CAD-downloadformater i stedet for login-feltet. Klik på det ønskede filformat. Downloadingen starter derefter omgående.
  Afhængig af browser-indstillingen afsluttes din session automatisk. Det er meget muligt, at sessionen forbliver aktiv i flere dage. Det er dog ikke nødvendigt at logge af.